Invisalign i Stockholm – en diskret lösning för vuxna

08 november 2023 Maja Bergman Lindberg

editorial

Att få raka tänder kan vara en utmaning för vuxna som inte vill ha synliga tandställningar. Men med Invisalign Stockholm kan du korrigera dina tänder på ett diskret sätt. I denna artikel kommer vi att förklara vad Invisalign är, hur det fungerar och varför det är en populär val för vuxna i Stockholm.

Vad är Invisalign?

Invisalign är en revolutionerande metod för att räta upp tänderna utan att använda traditionella tandställningar. Istället används transparenta, skräddarsydda plastskenor som är utformade för att passa perfekt över dina tänder. Dessa skenor har utvecklats med hjälp av 3D-teknik och används i en serie där varje skena är utformad för att gradvis flytta dina tänder till önskad position.

Hur fungerar Invisalign?

För att påbörja en Invisalign-behandling i Stockholm, kommer du först att träffa en erfaren tandläkare eller ortodontist som är specialiserad på Invisalign. De kommer att undersöka din mun och ta intryck av dina tänder för att skapa en individuell behandlingsplan. Din tandläkare kommer att skicka intrycken till ett speciallaboratorium där dina Invisalign-skåror kommer att tillverkas. När de är klara får du besöka din tandläkare igen för att prova på de första skenorna. Din tandläkare kommer att övervaka dina framsteg under hela behandlingen och ge dig nya skenor ungefär varannan vecka för att fortsätta justeringen av dina tänder.

invisalign stockholm

Fördelar med Invisalign

Det finns många fördelar med att välja Invisalign som en vuxen i Stockholm.

1. Diskretion

Invisalign-skänorna är nästan osynliga när de placeras över tänderna. Detta gör det till en perfekt lösning för vuxna som inte vill att deras tandreglering ska vara märkbar. Du kan le och prata fritt utan att känna sig självmedveten om din tandställning.

2. Bekväm

Invisalign-skänorna är tillverkade av mjukt och skönt material som minimerar risken för skavsår och obehag. De är enkla att ta ut och sätta in när du äter, borstar tänderna eller vill ha en paus från att använda dem.

3. Effektiva resultat

Invisalign kan korrigera en rad tandproblem, inklusive snedställda tänder, överbett, underbett och gluggar mellan tänderna. Oavsett vilket problem du har kan Invisalign hjälpa till att ge dig ett vackert och rakt leende.

Hitta din Invisalign-klinik i Stockholm

Om du är intresserad av att få Invisalign-behandling i Stockholm finns det många kliniker att välja mellan. Det är viktigt att boka en konsultation för att hitta rätt tandläkare eller ortodontist som har erfarenhet av Invisalign och kan erbjuda en skräddarsydd behandlingsplan för dig. Under konsultationen kan du diskutera dina mål, förväntningar och eventuella frågor eller bekymmer du kan ha om behandlingen. Tandläkaren kommer också att bedöma om du är en lämplig kandidat för Invisalign och ge dig en uppskattning av behandlingstider och kostnader.

Läs mer här: https://www.tbn.se/invisalign

Fler nyheter